Værdier

MAUHAUS tegner langtidsholdbare byggerier, der gavner mennesker, miljø og økonomi.

 

Med bæredygtighed og gode materialer som afgørende parametre inden for nybyggeri, planlægning, renovering og konvertering sikres bygherrernes investering bedst muligt i fremtiden.

I en tid med tiltagende behov for almen ressourcebevidsthed og energioptimering efterstræber Mauhaus en afbalanceret sammenhæng mellem bygherrernes behov, de miljømæssige konsekvenser, det arkitektoniske udtryk samt de finansielle forudsætninger.

 

Et grundliggende bæredygtigt mindset medfører gennemtænkte løsninger i forhold til bygherrens praktiske behov, kombineret med en klar arkitektonisk ide. Det giver langtidsholdbare projekter, hvor lysbearbejdelsen, varmeregnskabet, isoleringstyper, materialer, rengøring, genanvendelse osv. indgår i en god, gennemtænkt helhed. Denne arkitektur medfører ganske enkelt langvarige besparelser på alle områder og gavner mennesker, miljø og økonomi.
Det er i vekselvirkningen mellem de forskellige elementer at projekternes forankring finder sted.

 

MAUHAUS inddrager de oplevelsesmæssige, tekniske, og ressourceorienterede parametre, der tilsammen definerer vor tids moderne bygninger og byrum og som sikrer langtidsholdbare løsninger.

 

Og jeg er helt overbevist om at

Originalitet og kvalitet betaler sig!