Mauhaus arbejder med FNs Verdensmål​

En bæredygtig udvikling er en udvikling, som opfylder de nuværende generationers behov, uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare.

Verdensmaal logo

Arkitektur rammer hver enkelt af FNs 17 Verdensmål og arkitekter kan ændre verden ved at træffe bæredygtige valg i vores formgivning af bygninger, rekreative områder, byplanlægning og brugskunst.

Verdensmålene kan være svære at indarbejde, når der eksempelvis skal designes og bygges en carport, en terrasseoverdækning eller andre mindre projekter, men ikke desto mindre repræsenterer verdensmålene et sæt ambitioner, som projektet skal holdes op mod. I de forskellige projekter vil relevansen af verdensmålene variere og de mest betydelige, opfordrer vi til at tage stilling til i projektet.

Implementeringen af verdensmålene afvejes alt efter projektets ambitionsniveau og verdensmålene indarbejdes i det omfang, der giver mening i det aktuelle projekt. Sammentænkning af mulighederne i verdensmålene og vores almindelige kvalitetssikringsarbejde tilføjer værdi for bygherre, brugere og borgere.

 

Nu og i fremtiden.

Verdensmål Mauhaus