Fuldmuret villa

Mauhaus har hjulpet en bygherre med at tegne et gennemført familiehjem, der oser af arkitektonisk kvalitet med tidløs elegance fra mursten. 

Beliggende på en malerisk placering i en nyudstykning i planetbyen på Uhrhøj er huset omgivet af naturens skønhed, og det tilbyder et fredfyldt og afslappende miljø, hvor uderum er nøje overvejet i forhold til verdenshjørnerne.

 

Husets design er en konsekvens af et fantastisk samarbejde med bygherre, der ønskede et moderne hjem med rene linjer, neutrale toner og minimalistiske detaljer. 

Huset indeholder fire rummelige soveværelser, to badeværelser, et åbent opholdsområde, opholdsstue, bryggers, en integreret dobbeltgarage og et lækkert køkken, der supplerer husets moderne indretning og samtidig byder på enestående udsigt til de smukke omgivelser.

Huset er planlagt med gode U-værdier og designet integrerer en solafskærmning, der hjælper til at reducere overopvarmning i opholdsrummene med store glaspartier mod syd og vest.

Udover det enkle, skandinaviske design har bygherre valgt et dæmpet udtryk i materialer, så det indgår harmonisk i sine omgivelser.

Opgave

Skitseprojekt

Klient

Privat bygherre

Sted

Uhrhøj, Vejle

Status

Igangværende projekt 2023