Ny carport og overdækning til hovedindgang

Carport, overdækning og redskabsskur

Mauhaus Aps har hjulpet bygherre med skitsering af en integreret carport og en overdækket passage frem til hovedindgang. Boligen er en moderne funkisvilla i markant arkitektur, som kræver en arkitektonisk kvalitet i sammenhængen mellem carport og eksisterende hus. Den valgte løsning tager afsæt i bygherres praktiske behov samt den eksisterende arkitekturs linjer, flader og rum. […]

Funktionalistisk tilbygning i Risskov

Mejlvej - Droneoptagelse

Funktionalistisk, minimalistisk tilbygning og ombygning i Risskov, Aarhus. Det oprindelige hus har fået et moderne løft og mange nye kvadratmeter til større rumbehov. På bagsiden er der etableret en aflukket, frodig have i direkte forbindelse med det store, nye køkken-alrum.

Ny entre og overdækket areal

Ny tilbygning

Mauhaus har hjulpet ejerne af en bolig fra 1979 med tilbygning af en ny entre og et overdækket areal mellem den eksisterende carport og huset. Carporten og den nye entre fremstår i en moderne, minimalistisk stil, så der opstår en flot og praktisk sammenhæng mellem carport og hus. Opgave Skitseprojekt, Myndighedsprojekt, udvalgte arbejdstegninger Klient Privat […]

Deutscher Ruderverein Hadersleben

Perspektiv af sydfacade

Udvidelsen af DRH’s faciliteter antager 80 m² og indrettes til romaskiner, diverse træningsstationer og andet træningsudstyr. Rådgivningen indeholdte skitseforslag, myndighedsprojekt og udbudsprojekt. Projektet udbydes i hovedentreprise. Hele tilbygningen sydfacade er udført i glas og for at modvirke overophedning på varme solskinsdage, er der etableret en integreret solafskærmning i hele facadens udstrækning.   Projektet er udarbejdet i samarbejde […]

Tilbygning og energirenovering

Solvej 40

Mauhaus har hjulpet med en til- og ombygning af en ejendom fra 1959 i Vejle Øst. Bygherre fik bedre udnyttelse af eksisterende kvm. og en harmonisk sammenbygning med tilbygningen. Byggeriet besidder en miljøvenlig profil eftersom alt træ er FSC certificeret. Ydermere udmærker projektet sig ved, at hele klimaskærmen forbedres og at der er tilføjet så få […]