Solvej

Til- og ombygning af ejendom fra 1959 i Vejle øst

Bedre udnyttelse af eksisterende kvm. og harmonisk sammenbygning med tilbygning. Byggeriet besidder en miljøvenlig profil eftersom alt træ er FSC certificeret. Ydermere udmærker projektet sig ved, at hele klimaskærmen forbedres. Ydervægge, tag, sokkel, krybekælder og terrændæk efterisoleres, hvilket vil medføre et markant lavere behov for opvarmning og en højere ejendomsværdi.
Byggeriet udbydes i hovedentreprise.

Mauhaus rådgivning indeholder skitseforslag, myndighedsprojekt og udbudsprojekt inkl. tilbudslister og entreprenørkorrespondance.


Studio G13

Category : Indretning

Kontorindretning

Indretningsopgave for kreative virksomheder i studio G13 i Spinderihallerne.

Opgaven bestod i at lave et sammenhængende kontormiljø, hvor arbejdsbordenes geometri er en parafrase af et firkløver.

Kontorindretning i studio G13

Kontorindretning i studio G13 i Spinderihallerne

Kontorindretning fugleperspektiv

Kontorindretning af studio G13 i Spinderihallerne – fugleperspektiv


@